VALMENTAJAT

Lue lisää valmentajistamme.

TEEMU ELORANTA

Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti, fitnessvalmentaja ja urheiluhieroja. Ammattimaista valmennuskokemusta on takana yli 10 vuotta

Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi minut vuoden 2016 valmentajaksi.
Ravintovalmennusta olen tehnyt useiden lajien edustajille lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit. Teen myös tuotekehitystyötä sekä konsultointia lisäravinnealan yrityksille.

Erikoisosaamiseni on kehon eri häiriötilojen hoidossa (ylikunto eli alipalautuminen, immuniteetti,
suolistosairaudet ja niin edelleen)

Omaan urheilutaustaani kuuluu: kamppailulajit, yleisurheilu, hiihto, jalkapallo ja fysiikkalajit.

SAMULI PERÄLÄ

Valmennuskokemusta minulla on 20-vuoden ajalta. Aloitin valmennustyöt heti valmistuttuani varalan urheiluopistosta vuonna 2000. Valmennuksissa on ollut vuosien varrella useiden eri lajien urheilijoita. Ammattijääkiekkoilijoiden kanssa olen työskennellyt ravintovalmentajana nyt noin 10-vuotta.

Olen opiskellut nämä vuodet jatkuvasti lisää ravintoasioista ja muusta valmentamisesta ja pyrin viemään parhaita oppimiani asioita käytäntöön, sekä omaan, että urheilijoiden elämään täällä Suomessa.

Valmennuksissani on ollut NHL-, KHL-, SM-liiga-kiekkoilijoita, Pohjois-Amerikan nuorten sarjoissa sekä Euroopan pääsarjoissa pelaavia kiekkoilijoita, SM-liigajoukkueita sekä mm. Jääkiekon Nuorten Maailmanmestarijoukkue vuodelta 2016.

SAMI SUNDVIK

Suomalainen treenaamisen ja ravinnon moniammattilainen. Takana 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen. Sami on pitänyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia - lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimanosto ja kamppailulajit.

Sami on ollut mukana kehittämässä kymmeniä ravintolisiä, pitänyt ravintoluentoja ja kirjoittanut kymmeniä lehtiartikkeleita (esimerkiksi Iltalehteen).