VALMENTAJAT

Lue lisää valmentajistamme.

TEEMU ELORANTA

Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja

Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002.

Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi minut vuoden 2016 valmentajaksi.
Ravintovalmennusta olen tehnyt useiden lajien edustajille lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit. Teen myös tuotekehitystyötä sekä konsultointia lisäravinnealan yrityksille.

Erikoisosaamiseni on kehon eri häiriötilojen hoidossa (ylikunto eli alipalautuminen, immuniteetti,
suolistosairaudet ja niin edelleen). Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Omaan urheilutaustaani kuuluu: kamppailulajit, yleisurheilu, hiihto, jalkapallo ja fysiikkalajit.

SAMI SUNDVIK

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja

Päätyöni on ollut ravintolisien parissa vuodesta 2005 alkaen. Takana minulla on 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen.

Olen tehnyt satoja ravintovalmennuksia - lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimanosto ja kamppailulajit. Henkilökohtaisten valmennuksien parissa on ollut huippu-urheilijoita, kiireisiä yrittäjiä ja ihan tavallisia ihmisiä.

Terveys ja hyvinvointi on laaja kokonaisuus, josta ravinto on vain yksi hyvin merkittävä osa. Olenkin ollut mukana kehittämässä kymmeniä ravintolisiä, pitänyt ravintoluentoja ja kirjoittanut kymmeniä lehtiartikkeleita hyvinvointiin liittyen.