”Me loimme tämän valmennuksen, jotta suomalaisen urheilijan ura kestäisi pidempään, sairastelua olisi vähemmän ja tulokset olisivat sillä tasolla, millä niiden pitäisikin olla”

– Palaudu nopeammin, treenaa enemmän ja saavuta kovempia tuloksia, vältä ylikunto ja älä anna treeniputkesi tyssätä flunssaan

Lähde mukaan tuloshakuisen urheilijan ravintovalmennukseen ennakkohintaan

— SPACER —

Pistä tiede käytäntöön kolmen huippuasiantuntijan opastuksella ja syö niinkuin tuloshakuisen ja suorituskyvystään kiinnostuneen urheilijan oikeasti tulisi syödä vuonna 2018

— SPACER —

 • Auta kehoasi palautumaan mahdollisimman nopeasti, jotta voit treenata enemmän (ja parantaa tuloksiasi)
 • Ylläpidä immuniteettiä ja sairastele vähemmän
 • Syö lajiharjoitteluasi tukevalla tavalla ja anna kehollesi tarvittavat rakennusaineet.
 • Vältä tyypillisimmät virheet, joiden takia ongelmat kasaantuvat ja aiheuttavat pahimmillaan alipalautumistilan (ylikunnon)

Haluatko tietää lisää? lue eteenpäin

arrow

Kyllä! Haluan maksimoida suorituskykyni!

Hinta 247€. 100% tulostakuu. Saat pitää materiaalit loppuelämäsi. Valmennusryhmä starttaa 14.5. Hinta kahdeksan viikon valmennukselle on alle 4,50€ päivässä.

Ravinto? Ketä oikeasti kiinnostaa? – Tarina siitä, miksi pitäisi kiinnostaa ja miksi me loimme tämän valmennuksen.

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]Aihe ei ole kaikkien mielestä seksikkäin mahdollinen. On paljon siistimpää vain ”treenata kovaa”. Fakta silti on, että suomalainen urheilija voisi syödä paremmin. Sen toteaa esimerkiksi väitöskirjatutkija Maria Heikkilä ylen haastattelussa.

Olemme myös itse todenneet saman.

Urheilussa ja tuloshakuisessa liikkumisessa on olemassa pyhä kolminaisuus, mistä tulisi pitää huolta mahdollisimman tehokkaasti:Lepo, liike ja ravinto. Jostain kumman syystä, jälkimmäiseen kiinnitetään huomiota liian vähän Suomessa.

Ehkä se johtuu siitä epäseksikkyydestä. Varmuutta ei ole vielä ole, miksi asia on näin.

Asiaan kiinnitetään yllättävän vähän huomiota, siitäkin huolimatta, että urheilussa parhaan ja viidenneksi parhaan eron voi olla täysin mitätön. Sekunteja tai sekuntien sadasosia. Muutamia kiloja tai senttejä. Ja tämä mitätön ero on se joka erottaa voittajat häviäjistä. Voittaja saa kaiken, häviäjä ei oikein mitään.

Varsinkin kilpailutilanteessa tilanne on täysin armoton.

Tästä näkökulmasta on outoa huomata, että vaikka ”tiedämme” ravintovalintojen vaikuttavat kautta linjan suorituskykyyn, vastustuskykyyn, siihen, että palautuuko treenistä tai onko keholla riittävästi rakennusaineita siihen, että treenistä olisi ylipäätään mitään hyötyä, asian korjaamiseksi ei ole tehty vielä paljoa. Tietoa ei viedä käytäntöön.

Tästä seuraa se, että monet urheilijat alipalautuvat ja eivät voi treenata täysipainoisesti. Nuoret urheilijat romuttavat myöhemmän uransa sillä, että nuorena kroppa antaa nuorena niin paljon anteeksi ja laaduttomien ravintovalintojen vaikutuksia ei huomata ajoissa. Ne huomataan vasta sitten, kun ongelmat ovat kasautuneet riittävästi ja siltikään ei aina ymmärretä, mistä oireet johtuvat.

Tätä voidaan pitää normaalitilanteena. Sellaisena, joka tapahtuu kaikille treenaajille, kun ikää tulee lisää, mutta sen ei tarvitse olla niin.

Olemme huomanneet tämän, kun olemme itse valmentaneet konsultoineet urheilijoita yli kymmenen vuoden ajan.

Me loimme tämän valmennuksen, koska meitä kiinnostaa suomalaisen urheilijan paras ja suomalaisen urheilun tulevaisuus. Se myös ottaa pannuun, ettei saavuteta niitä tuloksia mitä voitaisiin saavuttaa, jos asioita tehtäisiin sillä tasolla millä niitä pitäisi tehdä.

Mutta sen sijaan olympiakomitean ravinto-opas on HK:n tekemä ja Valio tuottaa paljon materiaalia ravintoterapeuteille. Jonkun skeptisen mielestä tässä voisi olla jotain ongelmallista, mutta ehkä olemme vain vainoharhaisia. Kaikesta huolimatta tilanne on niin, että uutta tietämystä ja tutkimusta ei käytetä hyödyksi, vaikka kannattaisi. Asioiden ja osaamisen päivittämisen edessä on byrokratiaa ja tiedetyt asiat eivät mene käytäntöön, syystä tai toisesta.

Kaiken keskellä on suomalainen urheilija, joka ajautuu monesti jonkinlaiseen ”hälläväliä” – tilaan ja tekee vain sen mikä riittää. Sen sijaan, että hän antaisi sen kuuluisan ”110%”, maksimoisi oman kykynsä palautua ja rikkoisi ennätyksiä.

Suomessa tiedetään miten harjoitellaan, mutta ymmärrys siitä miten  harjoittelua tuetaan ravinnolla. Moni valmentaja ei edes koe, että syöminen olisi hänen vastuualuettaan (ymmärrettävistä syistä), vaan se jää huomiotta. Monilla urheilijoilla on jossain vaiheessa edessä seinä, koska ravintoon ei ole kiinnitetty huomiota.

Jonkinlainen ”ravintoapatia” tuntuu vaivaavan suomalaista urheilua kaikilla tasoilla.

Eikä ravinnon merkitys ei pitäisi olla niin suuri, mutta sen merkityksestä tulee liian suuri, kun kehossa alkaa ilmetä ongelmia. Heikot ravintovalinnat luovat paljon hiipiviä ongelmia, jotka pikkuhiljaa sabotoivat urheilijan uran.

Huipulla parhaan ja viidenneksi parhaan ero on mitätön, joten miten on varaa jättää ravinto huomiotta tässä kuviossa? Hoitamalla homman oikein, voisi ostaa sen sekunnin tai kaksi lopputulokseen. Tai löytää sen ylimääräisen energiapiiikin, kun maalipaikka viimein avautuu.

Siksi me käärimme hihat ja loimme urheilijoiden ja nuorten urheilijoiden vanhempien toiveiden pohjalta jotain sellaista, mikä ratkaisee ongelman kertaheitolla: Urheilijan ravintovalmennuksen

Se kertoo urheilijalle sen mitä hänen pitäisi ymmärtää, jos oma ura ja kehonhyvinvointi kiinnostaa, ilman yhdenkään brändin etujen ajamista.

Valmennus on tiivis paketti jossa käydään läpi perusasiat, jotka jokaisen urheilijan tulisi sisäistää (mutta jostain syystä näin ei ole). Kun perusasiat ymmärtää, voi luoda itselleen ruokavalion joka tukee omaa harjoittelua, parantaa tuloksia, vahvistaa immuniteettiä ja luo vahvan pohjan koko urheilijan uralle.

Lähde mukaan, päivitä tietotaitosi vuoden 2018 tasolle, riko ennätyksesi, pysy terveenä ja pidä huolta, että urasi jatkuu mahdollisimman pitkään.

Tervetuloa mukaan.

– Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä[/text_block]

Kyllä! Haluan saada treeneistäni täyden hyödyn!

Jukka Jalonen

Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä

Jukka Jalonen
Valmentaja

Pasi Ukkola

Ennen tilanne oli että söi tosiaan aamupalalla puuroa ja marjoja, eikä juurikaan mitään proteiinia. Syöminen oli erittäin epäsäännöllistä. Joskus meni päiviä ilman lämmintä ruokaa ja illalla viimeistään oli ukosta veto pois. Huono olo eikä oikein mitään jaksanut.

Syömisen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Paljon ja säännöllisesti on syötävä. Ei ole aina halpaa, mutta mikä lohduttaa niin melko perusruoalla pärjää. Ei ole turhaa hifistelyä.

Suurin muutos itselle on se, että vireystaso ja jaksaminen ovat paljon
parempaa mitä ennen. Kiukut ynnä muut vaivat ovat jääneet pois.

Pasi Ukkola
Aktiivinen suunnistusharrastaja ja ultramaratoonari

Ville Nieminen

Samulilla on uudistava ja selkeä näkemys ravintoasioihin. Valmennuksessa hän on kiinnostunut ihmisestä ja hänen hyvinvoinnistaan.

Ville Nieminen
Stanley Cup-voittaja

Mitä hyötyä valmennuksen käymisestä on sinulle?

 • Valmennuksen jälkeen tiedät mitä teet ja miksi kannattaa syödä niinkuin syöt. Osaat muokata omaa ruokavaliotasi tarpeidesi mukaan, sen sijaan, että menisit ”Mututuntumalla” tai ”joku toinen joskus sanoi jotain jossain”
 • Saat parhaat työkalut oman ruokavalion ja suorituskyvyn optimointiin ja maksimoimiseen. Tuloskuntosi kasvaa kohisten.
 • Vältyt valinnoilta, jotka heikentävät suorituskykyäsi ja immuniteettiä.
 • Sairastelet vähemmän, jolloin voit treenata enemmän ja saavuttaa parempia tuloksia
 • Palaudut nopeammin, joten saat vieläkin enemmän treeniaikaa, jonka avulla saavutat entistä parempia tuloksia
 • Kun ymmärrät mitä teet, saat varmuuden ravinnon suhteen. Epävarmuuskin on stressitekijä, joka hidastaa palautumista
 • Saat etumatkaa kilpailjoihisi, jos sinä ymmärrät ravinnosta enemmän kuin he.

Aleksi Mäntykivi

Kun otin oikeasti selvää siitä, kuinka paljon ravinto vaikuttaa tuloskuntooni olin yllättynyt. Pistin Teemun kanssa koko paletin remonttii ja sen jälkeen sairasteluista johtuvat treenitauot ovat jääneet historiaan.

Aleksi Mäntykivi
Vapaaottelija

Jos haluat jatkaa samalla tavalla ja pelkäät muutoksia, älä tee töitä Samulin kanssa. Jos haluat rikkoa rajojasi ja tehdä jotain uudistavaa, suosittelen tekemään töitä Samulin kanssa. Vahva osaaminen voimantuoton, huippu-urheilijan ravinnon ja muiden elämän osa-alueiden tasapainon kehittämiseen.

Antti Pennanen
HPK:n päävalmentaja ja Suomen nuorten jääkiekkomaajoukkueen valmentaja

Kenelle valmennus sopii?

 • Urheilijalle joka on kiinnostunut suorituskyvystään, kisamenestyksestä ja tulosten parantamisesta
 • Nuorelle urheilijalle, joka haluaa voida hyvin, treenata kovaa, saavuttaa tuloksia ja oman uransa kestävän mahdollisimman pitkään.
 • Nuoren urheilijan vanhemmat, jotka haluavat tukea jälkikasvunsa ponnisteluja lajinsa parissa ja ymmärtää paremmin miten hänen tulisi syödä
 • Valmentajille, jotka välittävät valmennettaviensa tuloskunnosta, terveydestä ja tulevaisuudesta. Sellaisille, jotka haluavat ymmärtää miten asiat toimivat ja saavuttaa suurempaa menestystä valmentajana
 • Ihmiselle, joka haluaa oppia ravinnosta enemmän ja ymmärtää miten sitä voi käyttää oman suorituskyvyn parantamiseen (oli se sitten oman lajinsa parissa tai vaikka vain työelämässä.) joissakin organisaatioissa työskenteleminen muistuttaa aika paljon huippu-urheilua ja lääkkeet siellä selviämiseen ovat samat: Treenaa kovaa, syö oikein ja lepää hyvin.
 • Aktiiviurheilijoille, jotka haluat saada omasta urheilustaan vielä enemmän irti ja ylläpitää tuloskuntoaan ympäri vuoden

Kenelle valmennus ei sovi?

 • Et saa vinkkejä ”kisadieettiin”. Asiassa ei ole itsessään mitään vikaa, mutta tämä valmennus ei varsinaisesti ole sitä varten, vaan annamme ymmärryksen ravinnosta, jota voit sitten soveltaa miten haluat.
 • Jos haluat vain ”että joku kertoisi mitä teen ja sitten teen sen”. Me emme anna valmista “kaavaa” ja yksinkertaista vastausta, vaan ymmärrys, jonka avulla voit tehdä asian itse. Nyt ja myös jatkossa. Tottakai annamme esimerkkejä ja suosituksia myös käytäntöön.
 • Jos haluat tulokset ”tänään” ja et ole valmis tekemään töitä ravinnon ja suorituskykysi kanssa pitkäjänteisesti. Jos et halua urasi jatkuvan myös tulevaisuudessa, voit jättää valmennuksen ihan suosiolla välistä. Me emme tarjoa mitään ratkaisua helppoheikeille, vaan jotain sellaista josta on oikeasti jotain hyötyä
 • Jos olet sellainen ihminen joka haluaa tehdä vain niinkuin käsketään, valmennus ei oikein auta sinua. Opetettujen asioiden äärelle pitää hetkeksi pysähtyä ja miettiä miten ne sopivat sinun arkeesi.

— SPACER —

Kenen olisi ”vähän” pakko osallistua valmennukseen?

 • Olet alipalautunut (ylikunnossa), unen laatusi vaihtelee ja olet jatkuvasti sairaana
 • Asiat kunnossa, mutta tuntuu, ettei saa itsestä ihan kaikkea irti ja tuloskuntosi on joskus ollut merkittävästi parempi.
 • Tuntuu, että kehitys sakkaa ja et kehity siinä tahdissa mitä haluaisit.
 • Jos olet urheilevan lapsen vanhempi ja lapsella on energianpuute, mikään ei näytä kiinnostavan, sairastelut ja tunnetason heittelyt ovat arkipäivää
 • Olet valmentaja, joka oikeasti välittää siitä miten omat valmennettavat pärjäävät ja haluat auttaa heitä menestymään kaikin mahdollisin tavoin

Kyllä! Valmennus sopii minulle!

Mikä tämän valmennuksen arvo on?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]

Joku saattaisi ajatella, että on mahdollista opetella kaikki asiat mitä opetamme ilmaiseksi. Se on totta. Jokainen voisi marssia kirjastoon ja ryhtyä tekemään selvitystyötä. Tai etsiä ne ihmiset joilla on näyttää tuloksia kerta toisensa jälkeen ravintovalmennuksen parissa. On kuitenkin yksi asia mikä vahvasti puhuu tätä vastaan: Rajallinen aika.

Meidän valmennuskokemuksemme on yhteensä yli 40 vuotta. Ja sen 40:n vuoden perusteella olemme tiivistäneet kaiken olennaisimman mahdollisimman yksinkertaiseen ja käyttökelpoiseen muotoon tähän valmennukseen

Sen sijaan, että sinäkin kävisit hakkaamassa päätäsi jokaiseen karjalan mäntyyn ja kokeilemaan jokaista asiaa itse, ota hyöty irti niistä asioista mitä olemme matkallamme oppineet ja säästä aikaasi.

Säästät samalla hermoja ja saat enemmän virtaa treenaamiseen.

Näillä samoilla eväillä on saavutettu esimerkiksi Nuorten jääkiekon maailmanmestaruus vuonna 2016.

Joten kuinka arvokasta sinulle on, että vältät viiden tai kymmenen vuoden harharetket ravintoviidakon seassa? Minulle se olisi arvokasta.

Toki voisi ostaa meiltä saman osaamisen henkilökohtaisena valmennuksena (alkaen 200 euroa tunti) tai vaikka päivän kestävänä ravintoluentona, mutta senkin hinta lähtee tuhannesta eurosta ylöspäin.

Sen sijaan saat kaikkien meidän kolmen osaamisen tiiviinä kahdeksan viikon pakettina, ja hinta on alle 4,50 euroa päivässä. Kaiken lisäksi tätä asiaa voi pureksia myös pidempään kuin 20 minuuttia, koska saat pitää materiaalit loppuelämäsi ja ne kestävät käyttöä uudelleen ja uudelleen

[/text_block]

Kyllä! Olen mukana urheilijan ravintovalmennuksessa

Mitä kanssamme töitä tehneet ammattilaiset tai aktiivisesti urheilua harrastavat ovat sanoneet meistä?

Suvi

Tämä kolmen huippuammattilaisen toteuttama valmennus on parasta mitä suomalaiselle ravinto-osaamiselle on tapahtunut viimeiseen kymmeneen vuoteen

Suvi ”Rockchick” Salmimies
Vapaaottelija

Sami Pätäri

Kun treenaa kovaa, niin ravinto ja lepo olisi syytä olla kunnossa. Moni ei arvaakaan kuinka kalliiksi huonot ravintoratkaisut tulevat urheilijalle ajan kuluessa. Eikä moni tiedä sitäkään, kuinka treeni luistaa, kun on virtaa ja kroppa on elinvoimainen. Jos haluaisin parasta tietoa mitä on saatavilla, niin kysyisin näiltä kavereilta

Sami Pätäri
Suomen vahvin mies 2014

Päivi Saukkonen-Ahvenainen

Loppujen lopuksi oikeanlainen syöminen on aika yksinkertaista ja kikkailu ja hifistely pois. Aikaisemminkin söin (silloin, kun söin) aika terveellisesti mutta välillä iski epäily että pitäisikö sittenkin jotenkin tehdö toisin. Ja lisäravinteistakin sain aivan selkeän listauksen mitä kannattaa hankkia ja koska ottaa.

Päivi Saukkonen-Ahvenainen
Kirkkovenesoudun Sm-hopeamitalisti ja kestävyysurheilija

Mitä valmennus sisältää?

 • Viikko 1: Kuinka paljon ja millä tavoilla ravinto vaikuttaa kehoosi ja mieleesi

  Huippusuorituskyvyn perusteet: Energiansaannin ja makroravinteiden (hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit) rooli palautumisessa ja suorituskyvyssä.

 • Viikko 2: Immuniteetti ja sen ylläpito. Kuinka vähennät sairastelua ja sairastumisriskiä 80%

  Mikään ei keskeytä hyvää treeniputkea yhtä tehokkaasti kuin flunssa. Sen ennaltaehkäisyyn kannatta panostaa, jotta voi keskittyä treenamiseen rauhassa.

 • Viikko 3: Kuinka voit parantaa ravinnon imeytymistä ja varmistat, että syömäsi ravinteet eivät mene hukkaan

  Ihmisen keho koostuu 60 -70 % nesteestä. Ei liene yllättävää, että se nesteen laatu ja määrä vaikuttavat tekemiseesi. Prosentinkin nestehukka vaikuttaa suorituskykyyn merkittävästi.

  Ravinnostakin saa hyötyä vain sen verran, mitä kroppa pystyy imeyttämään. Et ole se mitä syöt, vaan sen mitä pystyt imeyttämään syömästäsi ravinnosta. Jos ravinto ei imeydy, saa syödä vaikka kuinka fiksusti, mutta asialla ei ole ihmeemmin vaikutusta.

 • Viikko 4: Uni, palautuminen ja kuinka huomata alipalautuminen. Kuinka palaudut nopeammin ja mistä huomaat, milloin et anna itsesi palautua riittävästi ja olet vaarassa ajautua alipalautumistilaan

  Kuinka vältät ne kaikista yleisimmät urheilijoiden sudenkuopat, jotka johtuvat ihan vain tiedon ja ymmärryksen puutteesta.

 • Viikko 5: Kilpailuun ja harjoitukseen valmistautuminen. Miten varmistat, että saat tehot irti jokaisesta treenistä ja olet ”kisakunnossa”, kun sen aika on.

  Niille joille kisaaminen on tärkeää, on muutamia seikkoja mihin kannattaa kiinnittää erityishuomiota valmistautuessa. Tai jos muuten vain haluat rikkoa omia ennätyksiäsi silloin tällöin, helpotat urakkaa valmistautumalla oikein.

 • Viikko 6: Lajikeskeisen ruokavalion hyödyntäminen: Nopeus- ja voimalajit, vauhtikestävyys ja kestävyyslajit. Lähestymistapojen erot miehille ja naisille kaikissa edeltävissä.

  Mitä sinun tulee ottaa huomioon ruokailussasi jos lajisi on juoksu, painonnosto, uiminen tai vaikka frisbeegolf.

 • Viikko 7: Lisäravinteet – Onko millään lisäravinteella mitään väliä ja jos on, niin millä on?

  Selkeyttä lisäravinteisiin, niiden käyttöön tai käyttämättä jättämiseen.

 • Viikko 8: Erikoisruokavaliot ja allergiat – yliherkkyydet – rajoitteiden huomioon ottaminen.

  Vinkkejä vegaaniurheilijoille. Ketogeeninen lähestymistapa: Mikä se on, milloin se toimii ja milloin ei. Yleisimmät urheilijoiden syömishäiriöt ja miten voit välttää ne. Mistä häiriön edes tunnistaa?

Ketkä ovat luoneet valmennuksen?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Teemu Eloranta

Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti, fitnessvalmentaja ja urheiluhieroja. Ammattimaista valmennuskokemusta on takana yli 10 vuotta

Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi minut vuoden 2016 valmentajaksi.
Ravintovalmennusta olen tehnyt useiden lajien edustajille lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit. Teen myös tuotekehitystyötä sekä konsultointia lisäravinnealan yrityksille.

Erikoisosaamiseni on kehon eri häiriötilojen hoidossa (ylikunto eli alipalautuminen, immuniteetti,
suolistosairaudet ja niin edelleen)

Omaan urheilutaustaani kuuluu: kamppailulajit, yleisurheilu, hiihto, jalkapallo ja fysiikkalajit[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Sami Sundvik

Suomalainen treenaamisen ja ravinnon moniammattilainen. Takana 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen. Sami on pitänyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia – lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimannosto ja kamppailulajit.

Sami on ollut mukana kehittämässä kymmeniä ravintolisiä, pitänyt ravintoluentoja, kirjoittanut kymmeniä lehtiartikkeleita ja nykyisin hän kirjoittaa aktiivisesti Iltalehden blogiin.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Samuli Perälä

Valmennuskokemusta minulla on vajaan 20-vuoden ajalta ja omalta urheilijan uralta on tarttunut mukaan esimerkiksi maailmanmestaruus voimannostossa vuodelta 2002. Aloitin valmennustyöt heti valmistuttuani Varalan urheiluopistosta vuonna 2000.  Valmennuksissani on ollut vuosien varrella useiden eri lajien urheilijoita ja ammattijääkiekkoilijoiden kanssa olen työskennellyt ravintovalmentajana nyt noin 10-vuotta.

Olen opiskellut nämä vuodet jatkuvasti lisää ravintoasioista ja muusta valmentamisesta ja pyrin viemään parhaita oppimiani asioita käytäntöön, sekä omaan, että urheilijoiden elämään täällä Suomessa.

Valmennuksissani on ollut NHL-, KHL-, SM-liiga-kiekkoilijoita, Pohjois-Amerikan nuorten sarjoissa sekä Euroopan pääsarjoissa pelaavia kiekkoilijoita, SM-liigajoukkueita sekä mm. Jääkiekon Nuorten Maailmanmestarijoukkue vuodelta 2016.[/text_block]

100% tulostakuu

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Käy läpi valmennuksen materiaalit, sovella oppeja käytäntöön ja jos et koe saaneesi mitään tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne sinulle täysimääräisenä.

Kyllä, jos et koe saaneesi tuloksia oppien soveltamisen jälkeen, laita viestiä ja palautamme rahasi takaisin.

[/text_block]

Usein kysytyt kysymykset

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]En ole ammattiurheilija, saanko kurssista mitään hyötyä?

Jos sinua kiinnostaa oman tuloskunnon parantaminen, terveenä pysyminen ja haluat ymmärtää ravinnon vaikutuksen suorituskykyysi, tämä kurssi sopii sinulle mainiosti.[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]Olen jo lukenut viralliset ravintosuositukset, eikö se riitä?

Onhan se hyvä alku, mutta ei riitä. Viralliset ravintosuositukset ovat kaiken lisäksi kirjoitettu sille ”tavalliselle keskiarvoihmiselle” jota urheilua aktiivisesti harrastava ei ole.

Tavallinen keskivertoihminen ei liiku juurikaan[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]En ehdi käydä kurssia läpi juuri nyt, kannattaako minun hankkia kurssi siitä huolimatta?

Kannattaa. Materiaalit ovat käytössäsi loppuelämän ja ehdit katsoa ne myöhemminkin.[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]Onko tässä joku koira haudattuna? Saanko oikeasti puolueetonta tietoa?

Me emme yritä myydä sinulle ideologiaa tai suosia jotain tiettyä tuotebrändiä valmennuksessamme. Me kerromme ne asiat jotka kokemuksemme mukaan toimivat ja mitkä myös tiede vahvistaa todeksi.

Jokainen meistä on myös ”jonkin verran” testannut asioita oman uransa aikana.[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]Lasketaanko kurssilla kaloreita?

Kyllä ja ei. Sellaisen joka treenaa kovaa ei tarvitse hifistellä puntarin kanssa jokaisella aterialla, mutta energiaa on saatava riittävästi. Yleensä suurin kompastuskivi on se, ettei syödä riittävästi.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]Ei minua kiinnosta teoreettinen jargon. Haluan vain tietää mitä tehdä, onko tästä kurssista mitään käytännön hyötyä ja saako sen hyödyn nopeasti?

Oman kokemuksemme mukaan suurin hyöty käytännössä on siitä, että ymmärtää miksi asiat toimivat. Kun sen ymmärtää, lähestymistapaa voi soveltaa monin eri tavoin.

Kerromme myös esimerkkejä ja miten asia toimisi käytännössä, mutta sinun täytyy ymmärtää, ettemme voi laatia jokaiselle lajille ja urheilijalle omaa ruokavaliotaan. Voimme kuitenkin opettaa asiat, joiden avulla urheilija voi laatia sen itse itselleen.

Jos etsit Quick-fixiä, kurssi ei ole sinua varten. Jos haluat suuren hyödyn kohtalaisessa ajassa ja olet tosissasi urheilusi suhteen, kurssi sopii sinulle mainiosti.[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]Olen aika nuori, mitä hyötyä kurssista on minulle? Kaikki toimii hyvin ja vaivoja ei ole

Ei ole vaivoja _vielä_. Ja ei muuten erityisemmin tulekaan, jos osallistut kurssille nyt. Nuoren urheilijan on tärkeä ymmärtää, että kroppa toimii hyvin ja tehokkaasti, vaikka sinne tukisi mitä tahansa roskaa. Mutta tilanne ei ole näin ikuisesti.

Joten sen sijaan, että kiroaisit omia valintojasi jossain 20 – 30 ikävuoden välimaastossa, aloita rakentamaan pohjaa jo nyt ja pidä hauskaa ja nauti suorituskyvystäsi koko urasi ajan.[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ width=”460″]Kuinka paljon ravinto voi vaikuttaa suorituskykyyn?

Paljon. Tietysti se riippuu vähän kenestä on kysymys ja missä tilanteessa ollaan. Eräs Teemun asiakas totesi ”Olen kehittynyt myös urheilullisesti enemmän viimeisen vuoden aikana kuin aikaisemman 5 vuoden aikana yhteensä.”

Kai se jotain asiasta kertoo.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”40″ font_font=”Lato” font_style=”bold” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”none”]Lähde mukaan, laita kroppasi huipputuloskuntoon ja vie urheilusuorituksesi uudelle tasolle[/text_block]

Kyllä! Olen mukana laittamassa kroppaani tuloskuntoon!

100% tulostakuu. Saat pitää materiaalit loppuelämäsi. Kevään valmennusryhmä starttasi 14.5 ja ehdit vielä hyvin mukaan!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”40″ font_font=”Lato” font_style=”bold” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”none”]Tilattuasi valmennuksen tapahtuu seuraavaa[/text_block]
 • Valmennuksen käymistä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on nettiyhteys.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun ja salattuun valmennusalustaan, josta pääset käsiksi valmennuksen materiaaleihin. Tunnukset saapuvat sähköpostiisi.
 • Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajien kanssa, kysyä materiaaleista ja ravintoasioista.
 • Saat pitää valmennuksen materiaalit loppuelämäsi. Ensimmäinen moduuli julkaistaan 14.5
 • Ja kaiken lisäksi sinulla on 100% tulostakuu eli voit pyytää rahasi takaisin, jos et saa tuloksia valmennuksen opeilla.
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”40″ font_font=”Lato” font_style=”bold” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”none”]Ja osallistumalla saat kaiken tämän[/text_block]
 • 8 moduulia tiukkaa ravintotykitystä, jolla nostat suorituskykysi uudelle tasolle ja vähennät sairastelun minimiin
 • Yli 40 vuoden valmennuskokemuksen tiiviinä pakettina, alle 4,50 eurolla per päivä
 • 100 % tulostakuun
 • Henkilökohtaista tukea Facebook-ryhmässä Samulilta, Samilta ja Teemulta
 • Kaiken edeltävän kampanjahintaan joka umpeutuu sunnuntaina, osallistumalla nyt säästät 50€ valmennuksen hinnasta
 • Löydät kropastasi aivan uuden vaihteen ja näet tuloskuntosi kasvavan ropisten

Kyllä! Olen mukana urheilijan ravintovalmennuksessa!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center”]Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, laita sähköpostilla viesti osoitteeseen timo@urheilijanravintovalmennus.fi ja hän vastaa sinulle mahdollisimman pian.[/text_block]