Huom! Jos olet aktiivisesti kuntoileva ja urheileva tai aktiiviurheilija, niin tämä valmennus sopii sinulle

Urheilijan ravintovalmennus

Opi palautumaan nopeammin, saavuta kovempia tuloksia, vältä ylikunto ja älä anna urheilun tyssätä flunssaan.

 • Auta kehoasi palautumaan mahdollisimman nopeasti, jotta voit treenata enemmän (ja parantaa tuloksiasi).
 • Syö lajiharjoitteluasi tukevalla tavalla ja anna kehollesi tarvittavat rakennusaineet.
 • Vältä tyypillisimmät virheet, joiden takia ongelmat kasaantuvat ja aiheuttavat pahimmillaan alipalautumistilan (ylikunnon).

Mielestäni tämä soveltuu niin perheen isälle tai äidille, jonka lapsi harrastaa kuin aktiiviharrastajalle tai kilpaurheilijalle.

Kevään 2018 osallistuja

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat saada enemmän hyötyä ravinnosta, nopeuttaa palautumista ja välttää sairastelua ja loukkaantumisia.

Moi! Me olemme Sami ja Samuli ja Teemu.

Autamme aktiivisesti liikkuvia ja urheilevia, aktiiviurhelijoita, valmentajia, huoltajia ja aivan huipulla urheilevia syömään paremmin. Jotta he voisivat palautua nopeammin, treenata enemmän, saavuttaa kovempia tuloksia ja välttää ylikunnon tai treeniputken tyssäämisen flunssaan.

Harva tuntuu ajattelevan, että urheillessa pitää ottaa huomioon myös ravinto ja lepo lajitreenien lisäksi. Vääränlainen tai huono ruokavalio voi johtaa loukkaantumiskierteeseen, ylirasitustilaan ja monenlaisiin sairauksiin. Silloin kehon ja mielen voimat voivat loppua.

Monesta se tuntuu utopistiselta ajatukselta, koska siihen asti kun kaikki toimii, niin kaikki toimii. Muutos voi tapahtua hyvin yllättäen, mutta tilanteen korjaaminen voi kestää kauan, jopa vuosia.

Niissä lajeissa, missä raha liikkuu enemmän, on tämä jo ymmärretty. Esimerkiksi jalkapallossa huippuseurat huolehtivat pelaajiensa ruokavalioista niin tarkasti, että he ovat valmiita palkkaamaan pelaajalle oman kokin, jos hän ei muuten huolehdi ruokavaliostaan. Miksi näin? Koska se on seuralle tarpeeksi kannattavaa, jos urheilija pysyy kunnossa. Silloin hänen loukkaantumiset vähenevät ja hän pystyy pelaamaan täysipainoisesti pelistä toiseen.

Haluamme saada kaikkien saataville tämän saman tiedon ja osaamisen, ilman että tarvitsee palkata omaa kokkia tai ravintoterapeuttia. Tämä valmennus on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat käyttää mahdollisimman vähän aikaa näiden asioiden opetteluun, mutta saada silti parhaan tiedon ja hyödyn. Saat kattavasti tietoa ja samalla opit myös hyödyntämään sitä käytännössä.

Jos haluat päästä todelliseen potentiaaliisi helpommin, turvallisemmin ja nopeammin, tilaa tämä Urheilijan ravintovalmennus.

Olemme koonneet ravinnosta kokonaisuuden, jolla voit virittää tärkeimmän työvälineesi eli kroppasi huippuunsa. Samalla vältät turhat loukkaantumiset ja sairastelut, eikä kehityksesi tyssää motivaation puutteeseen.

Opin entistä syvällisemmin kalorien ja hiilihydraattien syklityksestä ja kuinka se toimii käytännön esimerkein. Kävimme myös tarkasti läpi tarpeelliset lisäravinteet. Itselleni tärkeää oli juuri nuo käytännön esimerkit, jotta pystyin oikeasti toteuttamaan asioita ilman epävarmuutta.

Koitin aiemmin joka päivä syömään ”liian vähän”. Nyt kun opin syklityksen perusteet, olen pystynyt paremmin jaksottamaan kaloreita harjoitusten ehdolla.

Olen vasta hetken aikaa sitten saanut nämä neuvot ja koen jo nyt niistä olevan iso hyöty harjoitustehoihin! Lajini on siitä hankala, että urheilijan täytyy pystyä olemaan mahdollisimman kevyt, mutta vahva ja räjähtävä.

Haluaisin kannustaa urheilijoita ja ihan ei-urheilijoitakin ottamaan rohkeasti asioista selvää ja etsiä juuri itselleen sopiva ammattilainen apuun. Ravinto on yksi tärkeimmistä kehittymisen osa-alueista, joten siitä ei kannata tinkiä!

Nooralotta Neziri, Pikajuoksija

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Olet aktiiviliikkuja, -urheilija tai urheilet tavoitteellisesti ja haluat huipulle.
 • Olet alipalautunut (ylikunnossa), unen laatusi vaihtelee ja olet jatkuvasti sairaana.
 • Asiat on kunnossa, mutta tuntuu, ettei saa itsestä ihan kaikkea irti ja tuloskuntosi on joskus ollut merkittävästi parempi.
 • Tuntuu, että kehitys sakkaa ja et kehity siinä tahdissa, jossa haluaisit.
 • Olet urheilevan lapsen vanhempi ja lapsella on energianpuute, mikään ei näytä kiinnostavan, sairastelut ja tunnetason heittelyt ovat arkipäivää.
 • Olet valmentaja, joka oikeasti välittää siitä miten omat valmennettavat pärjäävät ja haluat auttaa heitä menestymään kaikin mahdollisin tavoin.
 • Uskot, että voisit tietää ravinnosta ja ruokavalioista enemmän kuin tiedät nyt ja näet siinä käyttämätöntä potentiaalia niin arjen kuin liikkumisen parantamiseksi.

Haluamme valmennusryhmään vain sellaisia henkilöitä, jotka tosissaan haluavat oppia hyödyntämään ravintoa urheilun ja arjen tukena.

Urheilijan ravintovalmennus -verkkovalmennuksessa opetamme sinua hyödyntämään tietoa käytännössä yksinkertaisin esimerkein niin et joudu enää koskaan tukeutumaan ruokasuunnitelmalappusiin tai stressaamaan mitä voit syödä ja mitä et.

Valmennuksen opeilla otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi pala kerrallaan.

Jukka Jalonen

Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä.

Jukka Jalonen Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja

Saat tämän kaiken 8 viikon valmennuksen aikana...

 • Viikottaiset ravinto- ja elämäntapatehtävät, joiden avulla viet oppimasi asiat käytäntöön ilman väkisin tekemistä.
 • Mentaaliharjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään myös syömisen psykologiaa.
 • Ravintotietoutta, joka varmistaa että kroppasi toimii jatkossakin eikä ala tökkimään ravinnepuutosten takia.
 • Videoluentoja joka viikko eri teemoista, jotka auttavat sinua oppimaan ja saamaan tuloksia ravinnolla.
 • Palaudut nopeammin, joten saat vieläkin enemmän treeniaikaa, jonka avulla saavutat entistä parempia tuloksia.
 • Kun ymmärrät mitä teet, saat varmuuden ravinnon suhteen. Epävarmuus on stressitekijä, joka hidastaa palautumista.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun ja salattuun valmennusalustaan, josta pääset käsiksi valmennuksen materiaaleihin. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on nettiyhteys.
 • Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajien kanssa, kysyä materiaaleista ja ravintoasioista.
 • Saat pitää valmennuksen materiaalit loppuelämäsi eli voit käydä valmennuksen omassa tahdissasi ja palata materiaaleihin uudestaan tarpeen vaatiessa.
 • Ja kaiken lisäksi sinulla on 100% tulostakuu eli voit pyytää rahasi takaisin, jos et saa tuloksia valmennuksen opeilla.
 • Lopputuloksena sinulla on liikuntaa ja urheilua tukeva ruokavalio, taidot sen muokkaamiseen, lisää energiaa suorituksiin, suunta kohti parempaa suorituskykyä ja palautumista ja keinot välttää turha sairastelu.

Valmennuksen yhteinen aloitus oli keväällä ja osallistuessasi nyt, pääset ryhmän matkaan. Kaikki jo avatut valmennuksen osiot ovat käytössäsi. Saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi valmentajasi ovat mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

8 viikon jälkeen materiaalit jäävät käyttöösi.

Hyvinvoinnista kiinnostuneena varmasti olet huomannut, että tieto ilman tekemistä ei johda mihinkään. Kannattaakin keskittyä niihin asioihin, joilla on suurin vaikutus lopputulokseen sen sijaan, että jumittuisit merkityksettömiin yksityiskohtiin.

Valmennuksessa kerromme sinulle, mihin panostaa ja mihin ei kannata haaskata aikaa. Sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin ja tehdä tehtävät. Saat kaiken onnistumiseesi tarvittavan tuen valmentajilta.

Näitä teemoja käymme läpi valmennuksessa...

 • Viikko 1: Kuinka paljon ja millä tavoilla ravinto vaikuttaa kehoosi ja mieleesi

  Huippusuorituskyvyn perusteet: Energiansaannin ja makroravinteiden (hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit) rooli palautumisessa ja suorituskyvyssä.

 • Viikko 2: Immuniteetti ja sen ylläpito. Kuinka vähennät sairastelua ja sairastumisriskiä 80%

  Mikään ei keskeytä hyvää treeniputkea yhtä tehokkaasti kuin flunssa. Sen ennaltaehkäisyyn kannatta panostaa, jotta voi keskittyä treenamiseen rauhassa.

 • Viikko 3: Kuinka voit parantaa ravinnon imeytymistä ja varmistat, että syömäsi ravinteet eivät mene hukkaan

  Ihmisen keho koostuu 60 -70 % nesteestä. Ei liene yllättävää, että nesteen laatu ja määrä vaikuttavat tekemiseesi. Prosentinkin nestehukka vaikuttaa suorituskykyyn merkittävästi.

  Ravinnostakin saa hyötyä vain sen verran, mitä kroppa pystyy imeyttämään. Et ole se mitä syöt, vaan se mitä pystyt imeyttämään syömästäsi ravinnosta. Jos ravinto ei imeydy, saa syödä vaikka kuinka fiksusti, mutta asialla ei ole ihmeemmin vaikutusta.

 • Viikko 4: Uni, palautuminen ja kuinka huomata alipalautuminen. Kuinka palaudut nopeammin ja mistä huomaat, milloin et anna itsesi palautua riittävästi ja olet vaarassa ajautua alipalautumistilaan

  Kuinka vältät ne kaikista yleisimmät urheilijoiden sudenkuopat, jotka johtuvat ihan vain tiedon ja ymmärryksen puutteesta.

 • Viikko 5: Kilpailuun ja harjoitukseen valmistautuminen. Miten varmistat, että saat tehot irti jokaisesta treenistä ja olet "kisakunnossa", kun sen aika on.

  Niille joille kisaaminen on tärkeää, on muutamia seikkoja mihin kannattaa kiinnittää erityishuomiota valmistautuessa. Tai jos muuten vain haluat rikkoa omia ennätyksiäsi silloin tällöin, helpotat urakkaa valmistautumalla oikein.

 • Viikko 6: Lajikeskeisen ruokavalion hyödyntäminen: Nopeus- ja voimalajit, vauhtikestävyys ja kestävyyslajit. Lähestymistapojen erot miehille ja naisille kaikissa edeltävissä.

  Mitä sinun tulee ottaa huomioon ruokailussasi jos lajisi on juoksu, painonnosto, uiminen, jääkiekko, jalkapallo, voimistelu tai vaikka frisbeegolf.

 • Viikko 7: Lisäravinteet – Onko millään lisäravinteella mitään väliä ja jos on, niin millä?

  Selkeyttä lisäravinteisiin, niiden käyttöön tai käyttämättä jättämiseen.

 • Viikko 8: Erityisruokavaliot ja allergiat – yliherkkyydet – rajoitteiden huomioon ottaminen

  Vinkkejä vegaaniurheilijoille. Ketogeeninen lähestymistapa: Mikä se on, milloin se toimii ja milloin ei. Yleisimmät urheilijoiden syömishäiriöt ja miten voit välttää ne. Mistä häiriön edes tunnistaa?

Nämä teemat käydään valmennuksen 8 viikon aikana läpi. Voit halutessasi seurata valmennuksen aikataulua tai edetä omassa aikataulussa. Saat kuitenkin pitää kaikki materiaalit lopun elämääsi, joten ehdit niitä varmasti hyödyntää.

Voit myös hyödyntää juuri ne osa-alueet kuin haluat, eli ei ole pakkoa käydä kaikkia läpi. Saat vapaasti valita itsellesi tärkeimmät. Jos myöhemmin koet jonkin muun tärkeäksi, niin voit aina palata siihen.

Aleksi Mäntykivi

Kun otin oikeasti selvää siitä, kuinka paljon ravinto vaikuttaa tuloskuntooni olin yllättynyt. Pistin Teemun kanssa koko paletin remonttii ja sen jälkeen sairasteluista johtuvat treenitauot ovat jääneet historiaan.

Aleksi Mäntykivi Vapaaottelija

Uskomme tähän valmennukseen täysin, joten annamme sinulle 100% tulostakuun...

Valmennuksella on 100% tulostakuu.

Voit käydä läpi valmennuksen materiaalit ja jos et koe saaneesi niillä mitään tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne sinulle täysimääräisenä.

Kyllä, jos et koe saaneesi tuloksia, palautamme rahasi takaisin.

Mitä vuoden 2018 osallistujilla on sanottavaa tästä valmennuksesta?

Tarvitsin tukea parantaakseni kompetenssiani sirkustaiteilijana, joka vaatii erittäin hyvän fyysisen kunnon. Ongelmia oli ollut myös palautumisen kanssa, johon hain apua kurssista. Minulla on myös paljon ongelmia suoliston kanssa, johon myös hain ratkaisuja valmennuksesta.

Minulla oli entuudestaan jo melko hyvä tietämys ravintoasioista, mutta halusin ajatuksellini tukea minua pätevemmiltä henkilöiltä. Koin kurssin hyödylliseksi ja se syvensi omaa tietämystäni ravinnosta urheilun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa.

Uupumukseni on vähentynyt ja voimatasoni on alkanut parantua, mikä on erityisen tärkeää.

Minulle tuli myös varmempi olo siitä että teen oikeita ratkaisuja ravitsemuksen suhteen. Kurssin vetäjät ovat erittäin ammattitaitoisia. Heidän tietämyksestään on paljon hyötyä oman urheilun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen kannalta.

Kevään 2018 osallistuja

Halusin päivittää, syventää ravintotietoa. Valmennuksen edetessä huomasi kuinka laaja-alaisesti käsittelitte asioita. Tämä yllätti.

Sain sitä syvällisempää tietoa ja vahvistusta/kertausta. Kokonaisuus oli loistava. Pidin erittäin paljon teidän reippaista videoista. Videoilla tuli lisää asiaa mitä paperilla ei ollut. Ei teille voi risuja eikä rikkaruohojakaan antaa.

Olen vienyt asioita nuorten valmennukseen. Eli kertonut ravintotietoa urheilijoille enemmän.

Ehdottomasti mukaan!

Kevään 2018 osallistuja

Valmennan itse urheilijoita työkseni ja halusin vahvistusta omille ajatuksille.

Pelkoa oli siitä, että jos omat jutut olisikin ollut jotain muuta kuin mitä tässä tuli Vahvistaa käsityksiä omasta osaamisestani.

Kattava valmennus, paljon tietoa ja vielä niin että maallikkokin ymmärsi, ei siis ollut tiedepläjays pelkästään. Hyvät videot ja hyvin materiaali (pdf) tuki videolla esitettyihin juttuihin.

Unen laatu on kiinnostanut itseäni palautumisessa, sain siitä hyviä juttuja itselleni.

Mukaan vaan! Varmasti kannattaa.

Kevään 2018 osallistuja

Minulla on pitkä historia ylirasituksesta/alipalautumisesta ja halusin vinkkejä siihen, miten tuen ruokavaliolla urheiluharrastustani niin, että pääsen taas takaisin lempilajini pariin harrastamaan kunnolla.

Kaipasin "auktoriteetin" tukea siihen, kuinka paljon ja mitä makroja minun tulisi syödä tukemaan urheiluani ja palautumistani. Halusin saada jonkinnäköisen lähtökohdan tässä tietoviidakossa. Eniten kaipasin tietoa juuri siitä, miten paljon rasvaa ja hiilaria tulisi ruokavaliossa olla, jonkin verran arastelen molempien "liikakäyttöä", mutta todennäköisesti molemmat kuitenkin olleet alakantissa (tai ainakin energian saanti).

Mukavan kattava kokonaisuus. Sain hyviä vinkkejä ja ymmärrystä siitä, miten ruokavaliota voi muuttaa lajista ja päivän harjoituksesta riippuen. Oikeastaan ainoa kriittikki, joka tulee mieleen on, että kun videoita kuunteli, jonkin verran häiritsi herrojen toistensa päälle puhuminen. 😉

Suurta muutosta arkisyömisessä ei ole tullut, mutta osaan suunnitella syömisen treenien mukaan paremmin. Olen myöskin onnistunut opettamaan kehoa käyttämään myös rasvoja paremmin energianlähteeksi, ja sen huomaa myös treenin kulkemisessa.

Hyvä ja monipuolinen tietopaketti urheilijalle.

Kevään 2018 osallistuja

VESA TOMPERI, KEVÄÄN 2018 URHEILIJAN RAVINTOVALMENNUKSEN OSALLISTUJA

Itselläni on aktiiviurheilija-tausta ja olen tehnyt ammattiakin noin 10 vuotta kuntoliikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Perhesyistä omaan liikuntaan tuli todella pitkä tauko.

Aloin urheilla tavoitteellisesti kaksi vuotta sitten uudestaan ja tavoite on kilpataso. Omat lapset ovat kaikki kilpaurheilun parissa, jossa olen myös valmennusvastuullisena mukana. Tässäpä paljon hyviä syitä siihen, että omaa tietämystä on hyvä päivittää tämän päivän tasalle ja kerratta menneessä opittua.

Tässä oli mukana paljon tuttua asiaa, johon tuli hyvää täsmennystä. Sanoisin, että kun kurssi on käyty kokonaan läpi ja materiaalit tuli kahlattua videoiden kanssa, joista monet olen katsonut useaan kertaan syntyi se tärkein eli muutaman viikon hauduttelun jälkeen aloin saada kokonaiskuvan, josta on helpompi johtaa asioita.

Tuli myös paljon tarkempaa tietoa, joiden pohjalta olen jo soveltanut käytäntöön ja omaan testiin asioita. Tätä sisältöä on luotu maalaisjärjellä, että siitäkin myös propsit. Olen seurannut erilaista opetusta tässä vuosien aikana ja monesti sisällöt tarttuvat pieniin asioihin ja tuo teillä paljon alleviivattu kokonaisuus jokaisen kohdalla jää niissä monesti syrjään.

Alkuperäongelmat tai haasteet hahmottuisivat paremmin, kun kehon perustoiminnan, ravinnon ja levon kokonaisvaltaisempi ymmärtäminen olisi paremmalla tolalla. 

Nesteytys, nro 1. Sitä on nyt testattu tehokkaammin perheessä junioreiden osalta ja se on ollut itselläkin kompastuskivenä harjoittelussa. Voimaharjoittelupuolella se valvominen tarkemmin on ainakin vähentänyt itsellä treenin jälkeistä kipeytymistä ja ehkä on näkynyt jopa treenitehoissa. Olen myös kokeillut joitakin uusia tuotteita ja Hydraworx on otettu säännölliseen käyttöön vanhimmilla junioreilla ja itsellä. Aswagandhaa tässä myös nyt ihan testaan.

Mielestäni tämä soveltuu niin perheen isälle tai äidille, jonka lapsi harrastaa kuin aktiiviharrastajalle tai kilpaurheilijalle. Yleensähän tämä on osa-alue, johon viimeisenä tartutaan tai sen merkitystä ei riittävästi kokonaisuudessa ymmärretä.

Suosittelen lämpimästi jo siitä syystä, että tämä antaa hyvät työvälineet kehittää omaa harjoittelua. Antaa myös hyvät arviointityökalut arvioida kaikkea sitä, mitä ravinnon ympärillä netissä kirjoitetaan tai ihmiset/lajivalmentajat mielipiteinään jakavat. Iso osa on juurikin sellaista, jonka hyöty on kyseenalaista.

Kevään 2018 osallistuja

Nämä asiat valmennus sisältää ja syy siihen miksi uskallamme luvata oikeita tuloksia tästä valmennuksesta...

Kauanko olet toivonut, että treenaaminen ja kilpaileminen sujuisi helpommin? Ja palautuminen olisi nopeampaa ja tehokkaampaa, eikä flunssia ja loukkaantumisia tulisi niin paljoa?

Niin aktiivikuntoilijat, urhelijat kuin valmentajat ovat asiakkainamme huomanneet kuinka arvokasta on laittaa ravintoasiat kuntoon.

Kehityksen tyssääminen tapahtuu nopeasti ja sen korjaaminen kestää pitkään. On vain ajan, rahan ja motivaation hukkaan heittämistä olla ennakoimatta näitä asioita ja huolehtimatta. Tähän valmennukseen osallistumalla voit välttää turhat riskit ja ottaa kaiken hyödyn irti ravinnosta.

Siksi valmennuksen arvo ei koostu pelkästään niistä materiaaleista joita saat, vaan myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta. Me olemme nähneet kuinka ikäviä asioita urheilijoille voi käydä, kun ravinnosta ei huolehdita. Siksi olemme koonneet tämän valmennuksen, jotta sinä et kävisi samoja asioita läpi.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • RAVINTOVALMENNUS (ARVO 1600€)

  Ravintoasioita käydään teema teemalta läpi 8 viikon ajan, jotta saat kattavan kuvan kokonaisuudesta ja pystyt ottamaan omalla kohdallasi asioita käyttöösi.

  Jos tilaisit tämän saman ravintotietouden meiltä henkilökohtaisina valmennuksina, niin se maksaisi vähintään 1600 euroa. Nyt saat vielä kattavamman tietopaketin, joka jää lisäksi käyttöösi loppuelämäksesi, koska pääset katsomaan opetusvideoita aina halutessasi.

 • ESIMERKKIRUOKAVALIOT (ARVO 199€)

  Saat useita esimerkkiruokavalioita niin lajikohtaisesti kuin harjoittelun tai kilpailukauden eri jaksoilla. Pelkästään nämä voivat maksaa sinulle valmennuksen hinnan takaisin saamanasi hyötynä.

 • LISÄRAVINNEOHJEISTUS (ARVO 149€)

  Säästät vähintään tämän summan, kun tiedät mitä EI kannata ostaa. Nykyään luotetaan liian usein erilaisiin lisäravinteisiin, joista ei ole lopulta mitään iloa. Tai niitä käytetään väärin. Silloin olet vain hukannut rahasi, etkä saanut mitään hyötyä.

  Puhumme lisäravinteista, koska oikein käytettynä ja valittuna niistä on hyötyä paljon liikkuvalle tai urheilevalle. Mutta silloinkin on tärkeää valita oikeat lisäravinteet ja me autamme sinua tekemään sen, jos halut hyödyntää niitä.

 • MENTAALIVALMENNUS (ARVO 249€)

  Moni unohtaa psykologian merkityksen syömisessä, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. Valmennuksen aikana käymme muutamia erittäin tärkeitä asioita läpi, joista saat myös harjoituksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään tätä asiaa enemmän.

Näiden arvo olisi yhteensä 2197 euroa. Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat valmentajan ja ryhmäläisten tuen koko valmennuksen ajaksi.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 2197 euroa, vaan...

Varaa paikkasi tästä valmennusryhmästä tänään ja nosta suorituskykysi uudelle tasolle!

Koko valmennuksen hinta on 247€

Kyllä, saat koko 8 viikon kurssin 247 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

8 viikon valmennuksesta tulet maksamaan vain 30,88€ viikossa eli noin 4,4€ päivässä. Mieti koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi?

Hinta koko valmennukselle on 247€

Kyllä! Haluan mukaan valmennukseen hintaan 247€

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri meitä ravintoasioissa?

Teemu Eloranta

Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti, fitnessvalmentaja ja urheiluhieroja. Ammattimaista valmennuskokemusta on takana yli 10 vuotta.

Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi minut vuoden 2016 valmentajaksi.

Ravintovalmennusta olen tehnyt useiden lajien edustajille. Lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit. Teen myös tuotekehitystyötä, sekä konsultointia lisäravinnealan yrityksille.

Erikoisosaamiseni on kehon eri häiriötilojen hoidossa (ylikunto eli alipalautuminen, immuniteetti, suolistosairaudet).

Omaan urheilutaustaani kuuluu: kamppailulajit, yleisurheilu, hiihto, jalkapallo ja fysiikkalajit.

Sami Sundvik

Suomalainen treenaamisen ja ravinnon moniammattilainen. Takana 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen. Sami on pitänyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia - lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimannosto ja kamppailulajit.

Sami on ollut mukana kehittämässä kymmeniä ravintolisiä, pitänyt ravintoluentoja ja kirjoittanut kymmeniä lehtiartikkeleita (esimerkiksi Iltalehteen).

Samuli Perälä

Valmennuskokemusta minulla on 20-vuoden ajalta. Aloitin valmennustyöt heti valmistuttuani Varalan urheiluopistosta vuonna 2000. Valmennuksissa on ollut vuosien varrella useiden eri lajien urheilijoita. Ammattijääkiekkoilijoiden kanssa olen työskennellyt ravintovalmentajana nyt noin 10-vuotta.

Olen opiskellut nämä vuodet jatkuvasti lisää ravintoasioista ja muusta valmentamisesta ja pyrin viemään parhaita oppimiani asioita käytäntöön, sekä omaan, että urheilijoiden elämään täällä Suomessa.

Valmennuksissani on ollut NHL-, KHL-, SM-liiga-kiekkoilijoita, Pohjois-Amerikan nuorten sarjoissa sekä Euroopan pääsarjoissa pelaavia kiekkoilijoita, SM-liigajoukkueita sekä mm. Jääkiekon Nuorten Maailmanmestarijoukkue vuodelta 2016.

Lähde mukaan valmennukseen kanssamme ja opi laittamaan ruokavaliosi siihen kuntoon, että saavutat tulokset, joista unelmoit

Lähde mukaan ja opi samat asiat, mitä yli 900 suomalaista on jo oppinut

Kyllä! Haluan tämän valmennuksen omakseni!

Hinta 247€ koko valmennuksesta. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Eikä valmennuksessa myydä sinulle mitään.

Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Saat lisäksi 100% tulostakuun eli palautamme rahasi, jos et koe saaneesi valmennuksesta hyötyä.

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastausten kera, joita olemme saaneet tästä ravintovalmennuksesta...

"En ole ammattiurheilija, saanko kurssista mitään hyötyä? Kannattaako minun lähteä mukaan?"

Jos sinua kiinnostaa oman tuloskunnon parantaminen, terveenä pysyminen ja haluat ymmärtää ravinnon vaikutuksen suorituskykyysi, tämä kurssi sopii sinulle mainiosti.

Mikäli urheilet säännöllisesti niin hyödyt kyllä kurssin sisällöstä niin urheilun kuin arjen parissa.

"Lapseni .. tai no nuoreni pelaa jääkiekkoa tosissaan ja minusta tuntuu, että hän syö väärin. Voinko opettaa häntä syömään paremmin tämän kurssin avulla?"

Kyllä. Nuorena on helppoa syödä lähes mitä vain ja kroppa silti toimii. Aina näin ei kuitenkaan ole ja silloin keho alkaa reistailemaan. Ruokavaliolla voi vaikuttaa asiaan hyvin paljon, kun kyseessä on aktiiviurheilija. Voit käyttää tätä valmennusta ja auttaa lastasi syömään paremmin, että hänen kehityksensä voi jatkua hyvänä.

"Olen jo lukenut viralliset ravintosuositukset, eikö se riitä?"

Onhan se hyvä alku, mutta ei se riitä. Viralliset ravintosuositukset ovat kaiken lisäksi kirjoitettu sille "tavalliselle keskiarvoihmiselle", jota urheilua aktiivisesti harrastava ei ole.

Koska liikut ja urheilet aktiivisesti, niin ruokavalio pitää suunnitella sen kulutuksen mukaan. Eikä pelkästään ruuan määrä vaan myös ruuan imeytyminen, ravintolisien tarpeellisuus, immuniteetista huolehtiminen jne. Jos nämä asiat eivät ole kunnossa niin on todennäköistä, että ongelmia ilmenee.

"En ehdi käydä kurssia läpi juuri nyt, kannattaako minun hankkia kurssi siitä huolimatta?"

Kannattaa. Materiaalit ovat käytössäsi loppuelämän ja ehdit katsoa ne myöhemminkin.

"Onko tässä joku koira haudattuna? Saanko oikeasti puolueetonta tietoa?"

Me emme yritä myydä sinulle ideologiaa tai suosi jotain tiettyä tuotebrändiä valmennuksessamme. Me kerromme ne asiat jotka kokemuksemme mukaan toimivat ja mitkä myös tiede vahvistaa todeksi.

"Myydäänkö kurssilla lisäravinteita, superfoodeja tai muita kalliita tuotteita?"

Ei myydä, eikä suositella. Lisäravinteista puhutaan, koska ne ovat monesti hyödyllisiä, kun liikutaan tai urheillaan paljon. Mutta niitäkään ei myydä sinulle vaan voi vapaasti valita käytätkö lisäravinteita ja mistä ostat ne.

"Olen aika nuori, mitä hyötyä kurssista on minulle? Kaikki toimii hyvin ja vaivoja ei ole."

Vielä. Ja ei erityisemmin tulekaan jos osallistut kurssille. Nuoren urheilijan on tärkeä ymmärtää, että kroppa toimii hyvin ja tehokkaasti, vaikka sinne tunkisi mitä tahansa roskaa. Mutta tilanne ei ole näin ikuisesti.

Joten sen sijaan, että kiroaisit omia valintojasi jossain 20 - 30 ikävuoden välimaastossa, aloita rakentamaan pohjaa jo nyt ja pidä hauskaa ja nauti suorituskyvystäsi koko urasi ajan.

"Ei minua kiinnosta teoreettinen höpötys. Haluan vain tietää mitä tehdä, onko tästä kurssista mitään käytännön hyötyä ja saako sen hyödyn nopeasti?"

Oman kokemuksemme mukaan suurin hyöty käytännössä on siitä, että ymmärtää miksi asiat toimivat. Kun sen ymmärtää, lähestymistapaa voi soveltaa monin eri tavoin.

Kerromme myös esimerkkejä ja miten asia toimisi käytännössä, mutta täytyy ymmärtää, ettemme voi laatia jokaiselle lajille ja urheilijalle omaa ruokavaliota. Voimme kuitenkin opettaa asiat, joiden avulla urheilija voi laatia sen itse itselleen.

Jos etsit Quick-fixiä, kurssi ei ole sinua varten. Jos haluat suuren hyödyn kohtalaisessa ajassa ja olet tosissasi urheilusi suhteen, kurssi sopii sinulle mainiosti.

Päivi Saukkonen-Ahvenainen

Loppujen lopuksi oikeanlainen syöminen on aika yksinkertaista ja kikkailu ja hifistely pois. Aikaisemminkin söin (silloin, kun söin) aika terveellisesti mutta välillä iski epäily että pitäisikö sittenkin jotenkin tehdä toisin. Ja lisäravinteistakin sain aivan selkeän listauksen mitä kannattaa hankkia ja koska ottaa.

Päivi Saukkonen-Ahvenainen Kirkkovenesoudun SM-hopeamitalisti ja kestävyysurheilija
Pasi Ukkola

Ennen tilanne oli että söin tosiaan aamupalalla puuroa ja marjoja, eikä juurikaan mitään proteiinia. Syöminen oli erittäin epäsäännöllistä. Joskus meni päiviä ilman lämmintä ruokaa ja illalla viimeistään oli ukosta veto pois. Huono olo eikä oikein mitään jaksanut.

Syömisen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Paljon ja säännöllisesti on syötävä. Ei ole aina halpaa, mutta mikä lohduttaa niin melko perusruoalla pärjää. Ei ole turhaa hifistelyä.

Suurin muutos itselle on se, että vireystaso ja jaksaminen ovat paljon parempaa mitä ennen. Kiukut ynnä muut vaivat ovat jääneet pois.

Pasi Ukkola Aktiivinen suunnistusharrastaja ja ultramaratoonari

Lähde mukaan, laita kroppasi huipputuloskuntoon ja vie urheilusuorituksesi uudelle tasolle

Kyllä! Haluan tämän valmennuksen omakseni ennen kuin hinta nousee!

Valmennuksen hinta on 247€.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Masterpass ja Pivo käyvät maksutavoiksi.

Saat lisäksi 100% tulostakuun eli saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi valmennuksesta hyötyä.

Haluatko kysyä jotain ennen osallistumista?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa ja tiimimme vastaa sinulle. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@urheilijanravintovalmennus.fi

Pasi Mannonen

En aikaisemmin ollut tajunnut kuinka iso osa ruokavaliolla on treeneissä sekä ihan normielämässä. Parannus oli huomattava, kun Teemu auttoi tekemällä ruokaohjelman.

Ei missään tapauksessa kannata vähätellä ravinnon osuutta treenamisessa lajista riippumatta.

Olin treenannut liikaa ja lipsahdin ylikunnon puolelle. Ei maistunut treeni, eikä ruoka muutaman kuukauden levonkaan jälkeen. Teemun ohjeiden jälkeen tilanne parantui huomattavasti. Yhtenä vaikeutena itselläni on vielä vuorotyö, joka tuo omia haasteitaan treenamiseen.

Nyt tilanne on hyvä ja jatkan vielä peliuraani 50-vuotiaana. Jaksaminen parantunut huomattavasti, sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Palautuminen esim. peleistä on ollut parempaa.

Pasi Mannonen Amerikkalainen jalkapallo
Joni Iman

Olen löytänyt sen oman yksinkertaisen laadukkaamman tavan syödä tässä ruokavalioiden ja ”dieettien” viidakossa. Tästä iso kiitos kuuluu Teemulle joka aika pienillä tipseillä on ohjannut omaa ajattelua ja muutosta ruokavaliomallien suhteen, rennompi lähetyminen asiaan nykyisin.

Aikaisemmin yleisvire ja jaksaminen ihan jo arjessa oli huonompaa. Loppujen lopuksi kyse ei ollut isoista jutuista.

Tilanne on nyt erittäin hyvä, väitän että jos ei olisi ravintoasiat kunnossa ja sitä kautta yleisvire hyvä, niin en tiedä olisiko täysipainoinen kovan painilajin treenaaminen edes mahdollista enää tässä iässä, tuskin.

Tuntuu että ruokavaliolla on iso vaikutus myös vammojen hoidossa, joita itselläkin on joitakin ollut ja silti kunto edelleen todella hyvä, vammat selätetty.

Joni Iman Bjj / Lukkopaini