Ravinnon avulla huippukuntoon: Jääkiekkoilijan verkkokurssi suorituskyvyn parantamiseen syömällä oikein

Kolme suorituskyvyn tukipilaria kuntoon: Tankkaa, palaudu ja nesteytä oikein

 • Älä anna kilpailuetua vastustajallesi, vaan ota se itse. (Pistämällä tankkaamisen, palautumisen ja nesteytyksen kuntoon, varmistat parhaan mahdollisen hyödyn tärkeistä treeneistä)
 • Vältä tyypillisimmät virheet, joiden takia ongelmat kasaantuvat ja aiheuttavat pahimmillaan alipalautumistilan (ylikunnon).
 • Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi!

Ilmoittaudu mukaan hintaan 119€. Edellinen valmennusryhmä aloitti 23.9., mutta ehdit vielä hyvin mukaan!

Mukana jo yli 500 osallistujaa!

Jukka Jalonen

Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä.

Jukka Jalonen Suomen maajoukkueen päävalmentaja

Miksi rakensin tämän valmennuksen? - Samuli Perälä kertoo

Suomalaisen kiekkoilijan ruokavalio on usein heikossa hapessa. Varsinkin nuoret kiekkoilijat ajattelevat, ettei asialla ole juurikaan merkitystä. Homman voisi laittaa kuntoon parissa viikossa pienillä teoilla, mutta eipä sitä tule oikein tehtyä.

Ja eihän sillä välttämättä aluksi olekaan merkitystä. Nuorena kroppa toimii kunnollisesti vaikka pikkukivillä. Ongelmat vaan kasaantuvat pikkuhiljaa ja sitten kun keho alkaa oikeasti mennä epäkuntoon, ongelmia ei olekaan enää niin helppoa korjata.

On parempi pistää hommat kuntoon ajoissa. On helpompaa, kun ongelmia ei synny. On parempi käyttää tärkeimmät vuodet urheilijana siihen, että saa oikeasti itsestään kaiken parhaan esiin. Ei tarvitse sitten vanhemmalla iällä miettiä, että entäpä jos?

Harva tietää esimerkiksi nesteytyksestä ja sen radikaalista merkityksestä jaksamiseen. Tai harva on kokenut kuinka paljon energiaa kehossa voi olla, kun on tankannut matseihin oikein tai kuinka hyvin treeneistä palautuu, kun hoitaa ravintoasiat viimeisen päälle.

Jos nämä perusasiat ovat ”päin honkia” viikosta ja kuukaudesta toiseen, jossain vaiheessa se alkaa näkyä.

Nämä asiat eivät ole vaikeita laittaa kuntoon. Ne ovat helppoja, kun tietää mitä tekee. Tällä verkkokurssilla opit kaiken tarvittavan ravinnosta ja annat itsellesi paremman mahdollisuuden kehittymiseen, sekä pelaamisesta nauttimiseen.

Joten tervetuloa mukaan!

- Samuli Perälä, Ammattilaisten ravintovalmentaja, voimanoston maailmanmestari

RAVINTOVALMENTAJAT APUNASI

 • Teemu Eloranta. Lukuisien teholajien, kuten kamppailulajien sekä kestävyyslajien ammattilaisten ravintovalmentaja ja mm. Suomen fitnessliiton parhaaksi valitsema ravintovalmentaja vuodelta 2016.
 • Sami Sundvik. Yli 20-vuotta ravintovalmentajana ja tuotekehittäjänä toiminut ravinnon ammattilainen. Kirjoittanut satoja artikkeleita ravinnosta mm. Iltalehteen. Valmentanut huippu-urheilijoita lukuisista eri lajeista.
 • Samuli Perälä. Useiden NHL-, KHL- , SM-liiga- ja muissa sarjoissa pelaavien ammattilaisten ravintovalmentaja, sekä mm. Nuorten vuoden 2016 MM-kultajoukkueen ravintovalmentaja.
Antti Pennanen

Jos haluat jatkaa samalla tavalla ja pelkäät muutoksia, älä tee töitä Samulin kanssa. Jos haluat rikkoa rajojasi ja tehdä jotain uudistavaa, suosittelen tekemään töitä Samulin kanssa. Vahva osaaminen voimantuoton, huippu-urheilijan ravinnon ja muiden elämän osa-alueiden tasapainon kehittämiseen.

Antti Pennanen Päävalmentaja HPK, Valmentaja Suomen maajoukkue

Kurssille osallistumisen kannalta on olennaista, että harrastat jääkiekkoa muodossa tai toisessa ja ehkä olet joskus ajatellut tai sanonut ääneen jotain seuraavista:

 • "Ei paljo vähempää vois ravintojutut kiinnostaa. Ihan sama."
 • "Haluan pistää hommat kuntoon, koska haluan panostaa jääkiekkoon tosissaan."
 • ”Ihan sama miten syö, kunhan syö riittävästi.”
 • "En oikein tiedä mitä kannattais syödä ennen ja jälkeen pelien tai treenien."
 • "Mun tarttis pudottaa rasvoja, mutta en oikein oo onnistunut. Mitenköhän pitäis syödä?"
 • "Tarttis saada massaa, mitenköhän pitäis syödä?"
 • "Tarttis saada energia riittämään matseissa, mitenköhän pitäis syödä?"

Kenelle tämä verkkokurssi sopii?

 • Junioreille ja aikuisille pelaajille
 • Ammattilaisille ja harrastajille
 • Junioreiden vanhemmille auttamaan oman lapsen ravitsemuksessa
 • Valmentajille, jotka tekevät töitä jääkiekon parissa
Harri Säteri

”Olen Samulin valmennuksessa nyt kolmatta vuotta. Vahva suositus kaikille huippusuorituskyvystä kiinnostuneille.” –

Harri Säteri Maalivahti, Suomen maajoukkue ja Detroit Red Wings NHL

”Ammattilaisen ja harrastajan tankkausten, palauttavan ravinnon ja nesteytyksen ei tarvitse poiketa toisistaan. Yleinen harhakäsitys on, että ammattilaisen tarvitsee syödä ja juoda jotenkin täysin eri tavalla kuin harrastajan, tai että harrastaja voi syödä mitä sattuu.

Kaiken tasoisten pelaajien kannattaa laittaa nämä kolme perusasiaa kuntoon! Se on lopulta hyvin helppoa ja hauskaa, auttaa kehittymään ja saamaan laadukkaasta hartjoittelusta maksimaalisen hyödyn irti.

Se tietysti auttaa myös kaikkialle muualle elämässä, kun ruokavalio on kunnossa.

Samuli Perälä Kurssin päävalmentaja

Mitä opit neljässä viikossa?

 • Osa 1: Tankkaa oikein

  Näin tankkaat peleihin ja treeneihin oikein. Olet täysi fokus päällä alusta alkaen ja jaksat tehdä suoritukset loppuun asti maksimaalisen hyvällä energialla.

 • Osa 2: Palaudu tehokkaasti, jotta treenaamiseen käyttämäsi vaiva ei menisi hukkaan

  Tärkeimmät asiat, jotka sinun täytyy ottaa huomioon, jos haluat palautua treeneistä ja otteluista maksimaalisen tehokkaasti ja varmistaa mahdollisimman hyvän kehityksen.

 • Osa 3: Nesteytä kehosi oikein

  – Mistä nesteytyksessä on kysymys ja miksi se on niin äärettömän tärkeää

  – Miten tankkaat siten, että nestetasapaino on hyvä ja luonnollinen jatkuvasti

  – Miten saat nestetasapainon säilymään treeneissä ja peleissä

 • Osa 4: Opi välttämättömät perusasiat. Nämä sinun on hyvä tietää ravinnosta, vaikkei asia kiinnostaisi muuten yhtään. Kun tiedät nämä, otat ison harppauksen kohti parempaa suorituskykyä.

  Perusasioita ravinnosta 1: Jos ymmärrät nämä 5 perusasiaa ja laitat ne kuntoon, niin nostat suorituskykyäsi välittömästi.

  Perusasioita ravinnosta osa 2: Jos ymmärrät nämä, niin nostat terveyden tasoasi ja vältät ravinnepuutoksista johtuvat turhat sairastumiset ja loukkaantumiset.

  Perusasioita ravinnosta osa 3: Sinun kannattaa jättää pois nämä kaikkein huonoimmat asiat ruokavaliostasi! Kun ymmärrät mitkä ovat niitä, se on helppoa tehdä.

 • Kurssiin sisältyvät bonusosuudet

  – Lisäravinnebonus: Nämä kannattaisi löytyä kaapista, kun kaikkea on vaikea saada ravinnosta.

  – Vatsa- ja suolistobonus: Kuinka pidät huolen vatsan ja suoliston toiminnasta.

  – Vastustuskykybonus: Mikä on immuniteetti ja miksi se on äärimmäisen tärkeä asia urheilijalle. Kuinka autat sitä toimimaan mahdollisimman hyvin. Vältät näiden avulla turhat sairastumiset ja palaudut paremmin ja nopeammin.

Nämä teemat käydään valmennuksen 4 viikon aikana läpi. Voit halutessasi seurata valmennuksen aikataulua ja käydä viikko kerrallaan yhden osion läpi tai edetä omassa tahdissa. Saat kuitenkin pitää kaikki valmennuksen materiaalit lopun elämääsi, joten ehdit niitä varmasti hyödyntää.

Voit myös hyödyntää juuri ne osa-alueet kuin haluat, eli ei ole pakkoa käydä kaikkia osioita läpi. Saat vapaasti valita itsellesi tärkeimmät. Jos myöhemmin koet jonkin muun tärkeäksi niin voit aina palata siihen.

Uskomme tähän valmennukseen täysin, joten annamme sinulle 100% tulostakuun...

Valmennuksella on 100% tulostakuu valmennuksen ajan.

Voit käydä läpi valmennuksen materiaalit ja jos et koe saaneesi niillä mitään tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne sinulle täysimääräisenä.

Kyllä, jos et koe saaneesi tuloksia, palautamme rahasi takaisin. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Nämä asiat valmennus sisältää ja syy siihen miksi uskallamme luvata oikeita tuloksia tästä valmennuksesta...

Eikö olisi mukavaa saada tämä lätinä ravinnosta pois alta nopeasti ja tehokkaasti, jotta voisi keskittyä kunnolla treenaamiseen ja pelaamiseen?

Kauanko olet toivonut, että treenaaminen ja kilpaileminen sujuisi helpommin? Ja palautuminen olisi nopeampaa ja tehokkaampaa, eikä flunssia ja loukkaantumisia tulisi niin paljoa?

Joten laitetaan nyt homma kuntoon maksimiteholla.

Kehityksen tyssääminen tapahtuu nopeasti ja sen korjaaminen kestää pitkään. On vain ajan, rahan ja motivaation hukkaan heittämistä olla ennakoimatta näitä asioita ja huolehtimatta, että mitään ikävää ei pääse turhaan käymään. Tähän valmennukseen osallistumalla voit välttää turhat riskit ja ottaa kaiken hyödyn irti ravinnosta.

Siksi valmennuksen arvo ei koostu pelkästään niistä materiaaleista joita saat, vaan myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta. Me olemme nähneet kuinka ikäviä asioita jääkiekkoilijoille voi käydä, kun ravinnosta ei huolehdita. Siksi olemme koonneet tämän valmennuksen, jotta sinä et kävisi samoja asioita läpi.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • RAVINTOVALMENNUS (ARVO 780€)

  Ravintoasioita käydään teema teemalta läpi 4 viikon ajan, jotta saat kattavan kuvan kokonaisuudesta ja pystyt ottamaan omalla kohdallasi asioita käyttöösi.

  Jos tilaisit Samulin luennoimaan sinulle samat asiat, se maksaisi 2000€. Jos ostaisit saman ajan ravitsemusterapeutilta, sekin maksaisi useita kertoja enemmän verrattuna tähän kurssiin.

 • OHJEISTUS RUOKAOSTOKSIIN (ARVO 199€)

  Kun kerromme mitä oikeasti kannattaa poimia kaupasta mukaan, ruokaostoksissa saattaa jopa säästää rahaa.

 • LISÄRAVINNEOHJEISTUS (ARVO 149€)

  Säästät vähintään tämän summan, kun tiedät mitä EI kannata ostaa. Nykyään luotetaan liian usein erilaisiin lisäravinteisiin, joista ei ole lopulta mitään iloa. Tai niitä käytetään väärin. Silloin olet vain hukannut rahasi, etkä saanut mitään hyötyä.

  Puhumme lisäravinteista, koska oikein käytettynä ja valittuna niistä on hyötyä paljon liikkuvalle tai urheilevalle. Mutta silloinkin on tärkeää valita oikeat lisäravinteet ja me autamme sinua tekemään sen, jos halut hyödyntää niitä.

 • BONUSOSUUDET (arvo 246€)

  Kurssi sisältää useita bonuskokonaisuuksia, joista saat hyötyä vatsan toimintaan, uneen ja vastustuskykysi parantamiseen. Jos ostaisit nämä kaikki erikseen, niiden hinnaksi tulisi 246€.

Tämän kaiken lisäksi saat koko kurssin ajan valmentajien tuen ja vastaukset matkalla heränneisiin kysymyksiin. Näiden arvo olisi yhteensä 1392 euroa...

Mutta et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 1392 euroa, vaan...

Varaa paikkasi tästä valmennusryhmästä hintaan 119€. Nosta suorituskykysi uudelle tasolle!

Koko valmennuksen hinta on 119€! Edellinen valmennusryhmä aloitti 23.9., ja ehdit vielä hyvin mukaan!

Kyllä, saat koko 4 viikon verkkokurssin hintaan 119€, kun varaat paikkasi tänään. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Pääset mukaan ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua ilman riskiä, 100 % tyytyväisyystakuulla.

4 viikon valmennuksesta tulet maksamaan vain 29,75€ viikossa, eli 4,25€ päivässä. Mieti koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen suorituskykyysi (loppuelämäksesi!).

Kyllä! Haluan mukaan valmennukseen hintaan 119€

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla. Myös MobilePay, Pivo ja Masterpassa käyvät maksutavoiksi.

Kaiken lisäksi tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kuukausimaksuja. Edellinen valmennusryhmä aloitti 23.9., mutta ehdit vielä hyvin mukaan! 

Ville Nieminen

Samulilla on uudistava ja selkeä näkemys ravintoasioihin. Valmennuksessa hän on kiinnostunut ihmisestä ja hänen hyvinvoinnistaan

Ville Nieminen STANLEY CUP-VOITTAJA

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastausten kera, joita olemme saaneet tästä ravintovalmennuksesta...

"En ole ammattiurheilija, saanko kurssista mitään hyötyä? Kannattaako minun lähteä mukaan?"

Jos sinua kiinnostaa oman tuloskunnon parantaminen, terveenä pysyminen ja haluat ymmärtää ravinnon vaikutuksen lätkän pelaamiseen, tämä kurssi sopii sinulle mainiosti.

Mikäli pelaat lätkää säännöllisesti, hyödyt kyllä kurssin sisällöstä niin urheilun kuin arjen parissa.

"Lapseni... tai no nuoreni pelaa jääkiekkoa tosissaan ja minusta tuntuu, että hän syö väärin. Voinko opettaa häntä syömään paremmin tämän kurssin avulla?"

Kyllä. Nuorena on helppoa syödä lähes mitä vain ja kroppa silti toimii. Aina näin ei kuitenkaan ole ja silloin keho alkaa reistailemaan. Ruokavaliolla voi vaikuttaa asiaan hyvin paljon, kun kyseessä on aktiiviurheilija. Voit käyttää tätä valmennusta ja auttaa lastasi syömään paremmin, jotta hänen kehityksensä voi jatkua hyvänä.

"Olen jo lukenut viralliset ravintosuositukset, eikö se riitä?"

Onhan se hyvä alku, mutta ei se riitä. Viralliset ravintosuositukset ovat kaiken lisäksi kirjoitettu sille "tavalliselle keskiarvoihmiselle", jota urheilua aktiivisesti harrastava ei ole.

Koska liikut ja urheilet aktiivisesti, niin ruokavalio pitää suunnitella sen kulutuksen mukaan. Eikä pelkästään ruoan määrä, vaan myös ruuan imeytyminen, ravintolisien tarpeellisuus, immuniteetista huolehtiminen jne. Jos nämä asiat eivät ole kunnossa, niin on todennäköistä, että ongelmia ilmenee.

"En ehdi käydä kurssia läpi juuri nyt, kannattaako minun hankkia kurssi siitä huolimatta?"

Kannattaa. Materiaalit ovat käytössäsi loppuelämän ja ehdit katsoa ne myöhemminkin ja myös edetä sinulle sopivassa tahdissa.

"Onko tässä joku koira haudattuna? Saanko oikeasti puolueetonta tietoa?"

Me emme yritä myydä sinulle ideologiaa tai suosi jotain tiettyä tuotebrändiä valmennuksessamme. Me kerromme ne asiat, jotka kokemuksemme mukaan toimivat ja mitkä myös tiede vahvistaa todeksi.

"Myydäänkö kurssilla lisäravinteita, superfoodeja tai muita kalliita tuotteita?"

Ei myydä, eikä suositella. Lisäravinteista puhutaan, koska ne ovat monesti hyödyllisiä, kun liikutaan tai urheillaan paljon. Mutta niitäkään me emme myy sinulle, vaan voi vapaasti valita käytätkö lisäravinteita ja mistä ostat ne.

"Olen aika nuori, mitä hyötyä kurssista on minulle? Kaikki toimii hyvin ja vaivoja ei ole."

Vielä. Ja ei erityisemmin tule olemaankaan, jos osallistut kurssille. Nuoren urheilijan on tärkeä ymmärtää, että kroppa toimii hyvin ja tehokkaasti, vaikka sinne tunkisi mitä tahansa roskaa. Mutta tilanne ei ole näin ikuisesti.

Joten sen sijaan, että kiroaisit omia valintojasi jossain 20 - 30 ikävuoden välimaastossa, aloita rakentamaan pohjaa jo nyt ja pidä hauskaa ja nauti suorituskyvystäsi koko urasi ajan.

"Ei minua kiinnosta teoreettinen höpötys. Haluan vain tietää mitä tehdä? Onko tästä kurssista mitään käytännön hyötyä ja saako sen hyödyn nopeasti?"

Me olemme vääntäneet tästä niin tiiviin paketin kuin inhimillisesti on mahdollista. Kaikki ylimääräinen on heivattu pois.

4 viikkoa ja muutama tunti viikossa, sen ei pitäisi olla kenellekään liikaa, jos oma suorituskyky ja kisamenestys yhtään kiinnostaa. Jättää yhden flunssan välistä ohjeita noudattamalla ja ajan saa takaisin moninkertaisesti.

"Lajini ei ole jääkiekko. Voinko hyötyä mitään tästä valmennuksesta?"

Jääkiekkoilijan ravintovalmennusta voi helposti soveltaa mihin tahansa muuhunkin vauhtikestävyys- tai intervallilajiin, kuten salibandyyn tai jalkapalloon. Monet joukkuelajit ovat ravitsemuksen näkökulmasta hyvin samankaltaisia vaatimuksiltaan. Voima- tai kestävyysurheiluun voi myös valmennusta soveltaa. Valmennuksessa esimerkiksi nesteytys ja ruokailun ajoitus on suuressa osassa, joten iso osa valmennuksesta on helposti hyödynnettävissä lajista riippumatta. Valmennuksella on myös täysi rahat takaisin takuu, joten jos et koe saavasi omaa lajiasi tukevaa tietoa, saat rahasi takaisin.

Lähde mukaan, laita kroppasi huipputuloskuntoon ja vie urheilusuorituksesi uudelle tasolle

Kyllä, haluan mukaan!

Hinta on 119€, ja tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Mobilepay, Masterpass ja Pivo käyvät maksutavoiksi.

Saat lisäksi 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi, eli saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi valmennuksesta hyötyä.

Edellinen valmennusryhmä aloitti 23.9., ja ehdit vielä hyvin mukaan! 

Haluatko kysyä jotain ennen osallistumista?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa ja tiimimme vastaa sinulle. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@urheilijanravintovalmennus.fi